To je to što me zanima!

Pilot oduševio svijet snimkom slijetanja ogromnog Boeinga

Poljski pilot odlučio je svojim prijateljima pokazati kako izgleda slijetanje s Boeingom 737. Video je u dva dana pregledan više od 300 tisuća puta, a korisnici Facebooka su oduševljeni
Vidi originalni članak

Artur Kielak, pilot Ryanaira, snimio je odličan video slijetanja Boeinga 737 iz pilotske kabine i objavio ga na Facebooku. Smjestio je kameru ispod svojih nogu, a na snimci se čuje njegov razgovor s kopilotom koji ga informira o tome koliko je još metara ostalo do slijetanja. Kielak je odlično iskontrolirao zrakoplov i rutinski sletio, a u opisu videa je napisao:

- Uvijek kažem da pilot zasluži svoju plaću s jednim slijetanjem mjesečno. Ja sam danas zaslužio svoju.

Korisnici Facebooka u komentarima su iskazali oduševljenje i izrazili divljenje poljskom pilotu, koji voli s prijateljima podijeliti dobar pilotski materijal, bilo da je riječ o fotografiji ili snimci. Inače, Boeing 737 jedan je od najtežih zrakopolova - prazan teži oko 40 tona, a s putnicima oko 30 tona više.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • dalda 24.03.2017.

    čovjek u avionu vozi 30 tona putnika,kaže tekstopisac,nije to zajebancija

  • 18.03.2017.

    bravo

  • SamoJedanPoljubac 18.03.2017.

    Glupost i od clanka i od videa.Ovo je svakodnevnica svakog pilota na komercijali i nema tu niceg posebnog,covjek samo radi svoj posao.Zatim slijedi i glupost o tome da je 737 skoro pa najtezi avion na svijetu.Na stranu cemo staviti "teretnjake",ali od njega su tezi svi sirokotrupni komercijalci (737 je uskotrupni).

Komentiraj...
Vidi sve komentare