To je to što me zanima!

Pljačkaš pojeo dokaz pred policijom dok su ga vezali

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Policajci su Johna Forda naslonili na poklopac automobila i pretraživali mu džepove. Ceduljicu iz pljačke su mu stavili 'pod nos', a on ju je pojeo
Vidi originalni članak

Dok su u četvrtak vezivali osumnjičenika za pljačku banke, neoprezni policajci 'pod nos' su mu stavili dokaz koji je John H. Ford (35) pojeo s poklopca auta. Dok su mu pretraživali džepove, jedan od clevelandskih policajaca na poklopac auta bacio je novčanik iz kojeg je ispala ceduljica za koju pretpostavljaju da je bila prijetnja kojom je Ford od zaposlenika banke zatražio novac. Policajci nisu ni primijetili da je pljačkaš pojeo dokaz sve dok istražitelji u postaji nisu pitali za ceduljicu. Tada su pregledali snimku iz policijskog auta.
- Zgrabio ju je ustima kao Pacman i progurao - rekao je Daniel Biada, jedan od policajaca koji su uhitili Forda. U autu su mu našli pištolj i novac uprljan crvenom tintom. Banku je opljačkao samo s ceduljicom, pištolj nije ni unio u zgradu. Uhitili su ga već nakon nekoliko sati, a sumnjiče ga za još dvije pljačke banaka.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • HUMI 23.11.2009.

    Sada misli :kako sam ih zeknija !!!!!!!!!!!! HA Ha Ha

  • pasie 23.11.2009.

    hahaahhahaaaa...nekaze se dzaba..gl*p si kao policajac.

  • Crashaw 23.11.2009.

    Frile, ovako se i dim guta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare