To je to što me zanima!

Podstanar iz pakla: Tko ne bi ostao šokiran ovim svinjcem?

Već je pogled na sliku dovoljan da se upitate kako je tu netko mogao živjeti, no to je tek dio užasa. Planirate li pogledati video, bolje je za vas da ste jakog želuca
Vidi originalni članak

Chris Wark ovu je kuću istoj osobi iznajmljivao punih sedam godina, te nije mogao vjerovati što ga je zateklo jednom kada se "dama s mačkama", kako je nazvao gospođu koja je bila u najmu, iselila.

Wark je istaknuo da je prvih pet godina sve bilo u redu, ali i da kuću nije vidio zadnje dvije godine jer bi mu podstanarka svaki puta otkazivala sastanak u posljednji trenutak.

Budući da je uredno podmirivala račune i nije tražila nikakvu intervenciju, nije se previše zamarao time što je ne viđa, no danas mu je jasno da je gadno pogriješio. Obnova kuće će ga stajati pravo bogatstvo.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • bdarko 15.02.2012.

    Viki:Već odavno ne gledam horor,a ovo je za Oskara.Tu je i ventilator uključen da "rastjera smrad."Kad malo bolje pogledate kućni broj shvatit ćete da su zamalo tri šestice,s razlogom.

  • JelenaDetelj 14.02.2012.

    kog jarca ju je pustio prije neg je to počistila...sad nek kopa njena govna

  • pinkis_1 12.02.2012.

    zasto bi ga popravak kosto pravo bogatstvo? samo treba jako veliku lopatu kojom ce sve to izgrnut van. i zatim zvati deratizaciju i sve ostale de- ... sluzbe da to raskuže

Komentiraj...
Vidi sve komentare