To je to što me zanima!

Doznajte tko je osvojio dres i loptu CO Zagreba i Barcelone

Čitatelji 24sata i navijači rukometaša Zagreba od petka 21. listopada slali su svoje navijačke fotografije. Pobjednici će dobiti dresove Barcelone i Zagreba te lopte...
Vidi originalni članak

Uoči utakmice 4. kola Lige prvaka, između RK Zagreb Croatia Osiguranje i FC Barcelona, igrači Zagreba i Barcelone potpisali su svoje dresove i rukometne lopte te su ih u suradnji s 24sata darovati čitateljima 24sata.hr. Utakmica se odigrala u subotu, 22. listopada, u Areni Zagreb i bila je posvećena je preminuloj rukometnoj legendi Iztoku Pucu, čijoj će obitelji biti doniran dio iznosa od prodaje karata. 

Dresovi imaju svoje vlasnike

Čitatelji su svoje navijačke fotografije slali od petka, 21. listopada, a u ponedjeljak smo odabrali dva pobjednika. To su Vlasta Jagić čija je fotografija osvojila loptu i dres rukometaša Zagreba te Nikica Vicković koji je sa svojom fotografijom osvojio loptu i potpisani dres Barcelone.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • ajojjj 24.10.2011.

    nadam se da nisu poklonili neku kopiju il slično, ja dobila ulaznicu za rk utakmicu barcelona-zg, i gora mjesta NISMO mogli dobiti, zadnji red u visinama :) Nije da sam nezahvalna, al fakat su se mogli bolje iskazat....

  • JadrankaPerić-zelić 24.10.2011.

    čestitke dobitnicima........

  • NesiguranT 23.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare