To je to što me zanima!

Policajac ga maltretirao jer je smijanje "težak zločin"

Da smijanje može biti težak zločin na svojoj je koži osjetio Gary Saunders iz Liverpoola. Policajac ga je maltretirao jer se Gary u vožnji usudio nasmijati
Vidi originalni članak

Gary Saunders, direktor kompanije Spontex Workwear iz Liverpoola, vozio je na sastanak. Pričao je na hands free i prasnuo u smijeh nakon što je čuo šalu koju mu je šogor ispričao. Nekoliko trenutaka kasnije njegov Renault zaustavila je policija.
- Dobar dan, gospodine. Znate li da smijanje tijekom vožnje može biti ozbiljan prekršaj - rekao je policajac začuđenom Garyju.
Pola sata ga je ispitivao i provjeravao njegove dokumente. Pitao ga je koja mu je boja kose iako je Gary bio ćelav. To je policajcu očito promaklo pa mu je Gary rekao da nema kose. Policajac se nije dao smesti pa je uslijedilo pitanje kakvu je kosu imao prije. Da stvar bude gora, Britanac je izgubio još sat i pol jer je po naputku policajca morao predati dokumente i vozačku u policijsku postaju kako bi tamo provjerili je li sve u redu.
- Ovo je zaista nevjerojatno. Propustio sam važan sastanak zbog maltretiranja policajca i to zbog smijanja tijekom vožnje. Očito je ustao na lijevu nogu pa se na meni iskaljivao - izjavio je Britanac.
Oglasilo se i udruženje britanskih vozača koje je ustvrdilo da je ovo tipičan primjer maltretiranja nedužnih vozača, dok one koji zaista krše zakon ne kažnjavaju. Policija je odbila komentirati slučaj tvrdeći da se ništa sporno nije dogodilo.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • enya 06.03.2009.

    nemogu vjerovati da i toga ima

  • nusferatu 06.03.2009.

    nije ni čudo kad policajac nikad nebi shvatio vic,pa svoje frustracije tako riješava

Komentiraj...
Vidi sve komentare