To je to što me zanima!

Policajka koja je plesala u krilu šefu: 'Ispričavam se supruzi, nisam znala da je on u braku'

Da ovako nešto napravi muškarac, to se ne bi ni snimalo, ni objavljivalo na društvenim mrežama. Ovako su svi to vidjeli i meni je žao što sam mu uništila karijeru, ispričala je policajka iz New Yorka nakon skandala
Vidi originalni članak

Vera Mekuli (26) javno se ispričala svima koje je povrijedila nakon što je u javnost iscurila snimka na kojoj na božićnoj zabavi u New Yorku senzualno pleše u krilu svom nadređenom, poručniku Nicku McGarryju.

- Želim se posebno ispričati poručnikovoj supruzi, nadam se da ovo nije naštetilo vašem braku. Nije trebalo biti ovako, nisam imala pojma da je u braku - ispričala je mlada policajka za TMZ.

- Trebala je to biti samo zabava, da se malo nasmijemo. Ni svjesna sam da sam potpuno uništila njegovu karijera, da on izgleda kao loš čovjek i zaista mi je žao - dodala je Mekuli, koju njujorška policija neće sankcionirati. No, poručnik McGarry dobio je premještaj.

SKANDAL U NEW YORKU VIDEO Policajka plesala u krilu svome šefu, iscurila snimka: 'Tata, žao mi je, ovo je greška'

- Ja sam inače duša svake zabave, bilo je već kasno i kolege su me nagovarale da nekome plešem u krilu. Zgrabila sam poručnika za ruku, posjela ga i zaplesala. To je sve. Da je nešto slično napravio muškarac, to se ne bi ni snimalo, biti bi iscurilo i postalo viralno - rekla je Mekuli i dodala da se sve odvijalo izvan dužnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Zahvalila je nadređenima na razumijevanju, a do daljnjeg će raditi od kuće.

 

Idi na 24sata

Komentari 189

  • xxxx1972 29.12.2021.

    Bolje da mu je kolegica plesala u krilu nego kolega😄😄😉😄👍👍👍👍

  • Drogbosnup 27.12.2021.

    Što se imaš ispričavati zabavljala si se i uživala, nek se on pravda ženi što je dozvolio sve to skupa.

  • Unikat24 27.12.2021.

    Ne nisi ti duša nego ... jel!

Komentiraj...
Vidi sve komentare