Viral

Komentari 178

VIDEO Policajka plesala u krilu svome šefu, iscurila snimka: 'Tata, žao mi je, ovo je greška'

VIDEO Policajka plesala u krilu svome šefu, iscurila snimka: 'Tata, žao mi je, ovo je greška'

Plakala je i plakala, ona je mlada. On je poručnik i oženjen je, trebao je znati bolje. Tužiti ću policiju, ispričao je njen ogorčeni otac.

Mladu policajku i njenog nadređenog u New Yorku vjerojatno čeka disciplinski postupak nakon što je iscurila snimka kako mu pleše u krilu na policijskoj blagdanskoj zabavi u Bronxu, prenosi New York Post.

Vera Mekuli (26), koja je ranije radila kao agentica za nekretnine,  pridružila se 'njujorškim plavcima' u veljači. Na videu je snimljen njen, blago rečeno, senzualni ples u krilu poručnika Nicka McGarryja u jednom baru prošlog četvrtka. 

Nakon što je video izašao u javnost, policajka nije bila dostupna za komentar. No njen otac John Mekuli je za The Post u ponedjeljak rekao da je frustrirana zbog svega. 

- Rekla mi je: 'Tata, napravila sam grešku. Jako mi je neugodno zbog toga što sam učinila, osramotila sam tebe i svoju obitelj.' Plakala je i plakala, ona je mlada. On je poručnik i oženjen je, trebao je znati bolje. Tužiti ću policiju - ispričao je njen otac. 

Poručnik McGarry je i službeno pod istragom. Na svom sada već izbrisanom LinkedIn profilu policajka je opisala sebe kao 'visoko motiviranu i odlučnu osobu'.