To je to što me zanima!

Policiju na Facebooku zamolio za bolju fotografiju na tjeralici

Daniel Damon nije se s dopusta vratio iza rešetki, pa je australska policija izdala potjernicu za njim. On im se javio putem Facebooka i zamolio da stave bolju 'fotku'
Vidi originalni članak

Nakon što je uhićen zbog dilanja droge i prometnih prekršaja, Australac Daniel Damon (25) nije se javio u policijsku stanicu što mora učiniti jednom tjedno. 

Policija je stoga za njim raspisala tjeralicu te ju između ostaloga objavila i na službenom Facebook profilu, a ono što se dogodilo nakon toga sigurno nisu imali u planu. 

Naime, traženi mladić javio se ispod tjeralice i požalio se na vrlo lošu fotografiju. No, tko god da je zadužen za održavanje profila u ime policijske stanice, dobro se snašao.

- Bok Daniel! Molimo te, posjeti najbližu policijsku stanicu pa ćemo dogovoriti novo fotografiranje, odgovorili su mu. 

- Pa da, to i planiram nakon što neke stvari dovedem u red. Samo si moram naći odvjetnika i sve organizirati, odgovorio im je Daniel. 

Facebook

Status na Facebooku Victoria Policea nakon toga je postao pravi hit. Njega je dosad podijelilo gotovo 550 ljudi, a prikupio je i više od 700 'lajkova'. 

Reakcije njegovih sugrađana bile su pune oduševljenja. Nazvali su ga legendom i poželjeli mu mnogo sreće, piše Telegraph

Idi na 24sata

Komentari 9

  • PATRICIA 09.07.2015.

    Hahahahahhaaa...legenda.Čovjek samo želi dobro izgledati.

  • Patrick 08.07.2015.

    Genijalac! :)))

  • tea5555 08.07.2015.

    Ima čovjek pravo, baš je loše ispao na toj slici. Njegov narcizam to ne može podnijeti...

Komentiraj...
Vidi sve komentare