To je to što me zanima!

Poligamist: Ako se zaljube, to je samo njihov problem!

Kanadska policija uhitila je starca i optužila ga za poligamiju. Sumnjaju da se oženio u Ontariju, Irskoj i Engleskoj. Ni od jedne se nije razveo
Vidi originalni članak

Oliver Killeen (71) navodno se ženio u Ontariju, Irskoj i Engleskoj. Detektivka Erma Cora iz Toronta rekla je da Killeen ima "brojne" žene u svijetu, ali neće otkriti pravu brojku jer ga još istražuju. Najstarije brakove sklopio je 70-ih godina prošlog stoljeća. O njemu su i snimili dokumentarni film "Prevarant sa 14 žena". Britanci su ga zbog poligamije osudili na tri godine zatvora 2004. godine te ga zatim deportirali u Kanadu.
- Dajem ženama ono što žele. Ako su toliko blesave da se udaju za mene u samo nekoliko tjedana, to je njihov problem. Trebale su više pitati - rekao je Killeen u intervjuu 2006. godine i dodao da je vrlo lako varati žene. Proučavao je žensku psihu i obrasce ponašanja. Predstavio se kao  idealan muškarac i pale su na to.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Maxich_1 15.02.2009.

    ima stvarno glupih žena... puno ih misli da prinčevi najednom padaju s neba i sve se \"savršeno poklopi\" i one s njim završe u krevetu dok si reko keks. glupo i nepromišljeno je to dok osobu nisi upoznao, bez obzira na spol.

  • Gatsby 15.02.2009.

    Tuko glupa, nisi morala brisati komentar koji te nešto naučio!

  • Gatsby 15.02.2009.

    Brak sa dvije žene (muškaraca) se zove bigamija, brak sa 14 žena se naziva poligamija.

Komentiraj...
Vidi sve komentare