To je to što me zanima!

Ponudila nevinost na netu, na kraju rekla da se šalila

Djevojka je u oglasu napisala da je njezino tijelo slobodno onome koji ponudi najviše. Reporter Sunday Lifea ponudio je na kraju 50.000 kuna...
Vidi originalni članak

Neimenovana tinejdžerica (16) iz Sjeverne Irske pokušala je prodati nevinost na internetu kako bi financirala svoje školovanje. Djevojka iz Newryja ponudila je svoje tijelo na internetskoj stranici Gumtree. Učenica katoličke škole tvrdi kako su je preplavili ponudama. Jednu ponudu dao je i reporter Sunday Lifea koji se predstavio kao bogati poslovni čovjek. Ponudio joj je 3000 funti (25.000 kuna). Pristala je. Međutim, kasnije mu je rekla kako je dobila bolju ponudu i natjerala da ponudi duplo više.
- Napunit ću 17 slijedeći tjedan, ali izgledam puno starije. Imam dugu plavo smeđu kosu, tri piercinga... Slobodna sam bilo koju subotu. Želiš li me na cijelu noć? Što zapravo želiš raditi? I samo da znaš, trebam novac prije samog seksa. Ne želim da me prevariš. Puno ću piti jer će me inače biti stid - pisala je u SMS-ovima. Pristala se naći s njim. Otišli su u bar. Reporter je snimao cijeli razgovor. Rekla je kako više ne dobiva džeparac, a treba joj novac. Uvjeravala ga je da je djevica jer nije tako okrutna da bi to lagala. Nekoliko sati prije zakazanog seksa reporter joj je preko telefona otkrio svoj pravi identitet. Djevojka je rekla kako će se javiti kasnije. Poslala je sms da se samo šalila.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Sekaana 31.01.2010.

    Ja ne vjerujem, koja glupača!!!!

  • gec56 31.01.2010.

    Taj je lud ili ova ima zlatnu picu.

  • predsjednik03 28.01.2010.

    dođi da te poderemo ko zvečku

Komentiraj...
Vidi sve komentare