To je to što me zanima!

Potpuno zaluđena: Svojem je prezimenu dodala i - 'Bieber'

Mlada Britanka Gabrielle Newton - Bieber toliko je opsjednuta popularnim pjevačem koji sljedeće godine dolazi i u Hrvatsku, da je svojem prezimenu dodala i njegovo
Vidi originalni članak

Sve je počelo sa 16 godina, objasnila je Gabrielle Newton - Bieber iz Nottinghamshirea za BBC . Danas ima 22 godine, a nakon šest godina potpune zaluđenosti sa svojom je pričom odlučila izaći u javnost u nadi kako će dobiti priliku upoznati svog idola.

Ova djevojka kaže kako cijelo vrijeme mašta o braku s popularnim glazbenikom i vjeruje kako je on 'jedini pravi muškarac za nju'.

Jesmo li spomenuli da u sobi ima kartonsku repliku Biebera s kojom priča? Eh, da... Pet tetovaža posvećenih upravo njemu ne trebamo ni navoditi.

Gabrielle je majku na nadopunu prezimena nagovarala čak dvije godine, a ova je na kraju popustila i novo joj prezime poklonila za 18. rođendan.

- Sada ga volim više nego kada sam bila tinejdžerica . Nikad ne bih izašla na spoj s nekim drugim, osim ako nije identični blizanac Justina, kaže mlada Gabrielle.

- Kada pričam s drugim ljudima, uvijek im kažem da je Justin moj suprug . Da ga zaista sretnem, briznula bih u plač. Da sutra osvojim jackpot, jednostavno bih se odselila živjeti blizu njega, zaključila je Gabrielle.

Kako pak to izgleda kada obožavateljice zaista sretnu Biebera saznati možete zahvaljujući 'podvali' Ellene DeGeneres .

Idi na 24sata

Komentari 136

  • Simon Phoenix 23.01.2016.

    Evo još jedna upropaštena ljudska duša.

  • GabrijelIgrec 09.01.2016.

    ovo je najbolesnija stvar ikad,preporucujem posjet psihijatru ili direkt vrapce

  • mmata 09.01.2016.

    Jednom davno bila govedina...i ostala govedina

Komentiraj...
Vidi sve komentare