To je to što me zanima!

Briljantno: Točio gorivo u tami pa si je 'pomogao' upaljačem

Nasreću, u nesreći nije stradao muškarac koji je došao na zaista 'briljantnu' ideju da si otvor rezervoara osvijetli upaljačem. Od automobila, naravno, nije ostalo ništa
Vidi originalni članak

Pripadnici ljudske rase diljem svijeta oduvijek su pokazivali samoubilački nagon, posebice kad su u pitanju benzinske crpke i točenje goriva. Najnoviji takav slučaj zabilježen je u zapadnoj Viktoriji u Australiji koji je, nasreću, završio bez ljudskih žrtava.

Anonimni je 'genijalac' ostao bez goriva u nenaseljenom području , samo kilometar od benzinske crpke u gradiću Araratu. Do nje je protegnuo noge i vratio se s nekoliko litara goriva. Otvorio je rezervoar i, kako bi vidio gdje uliti gorivo, Australac si je 'pomogao' s upaljačem, piše australski ABC .

Ostatak scenarija možete zamisliti i sami. Naravno, rezervoar je planuo i u vrlo kratkom vremenu izgorio je i cijeli auto.

Ovakvi se incidenti dogode svako malo, a ovo su snimke nekih od njih.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • Galeb i ja 28.03.2015.

    To su neki sa visokom inteligencijom.

  • cveky1 26.03.2015.

    stvaaaarno nemam što drugo da kažem osim toga da su toliko jadno glupi kad ne znaju da se upaljač NE KORISTI na benzinskim crpkama, ali NIPOŠTO!!! ne razumijem kako ti ljudi uopće samo ne shvaćeju! dok se ne desi, sve 5 a ak de sesi onda SHOW PROGRAM!!!

  • wincic 26.03.2015.

    A ja mislio da je fora samo nacrtat plamenove na haubu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare