To je to što me zanima!

Praunuk četničkog vojvode poznatiji je kao Šljokičasti Dane: Voli lateks i jaku šminku

Praunuk četničkog vojvode, Momčila Đujića, svojim izazovnim slikama na Instagramu pokrenuo je lavinu negativnih komentara u srpskim medijima
Vidi originalni članak

Dane Đujić, na Instagramu poznatiji kao GlitteryDane, praunuk je četničkog vojvode Momčila Đujića. Svojim osebujnim načinom odijevanja potpuna je suprotnost od svoga pradjeda.

Na svom Instagramu broji oko 16 tisuća pratitelja. Nerijetko na svom profilu objavljuje provokativne fotografije iz Amerike gdje živi. Njegov pradjed, Momčilo Đujić, tijekom Drugog svjetskog rata proglašen je 'četničkim vojvodom'. On je veliki broj četnika doveo na područje sjeverne Dalmacije i zapadne Bosne i Hercegovine. 

BURNO REAGIRALI ZBOG IZJAVE O KOSOVU Vučićevi mediji žestoko napali Putina: 'Zabio je nož u leđa Srbiji, Putin igra na Kosovo'

Momčilo je po završetku rata odlučio otići živjeti u Kaliforniju, a njegovi nasljednici danas tamo i dalje žive. Proglašen je ratnim zločincem koji je odgovoran za smrt oko tisuću i pol ljudi tijekom Drugog svjetskog rata, javlja Blic. 

- Kad si u dilemi, samo dodaj šljokice - stoji na profilu Šljokičastog Dantea koji svoje pratitelje na Instagramu uveseljava golišavim fotografijama, oskudnim kostimima i šarenom šminkom.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • bruntulon 30.04.2022.

    Dali je rječ u popu Đujiću?

  • sweet child of mine 30.04.2022.

    Nema gore kazne.😂

  • universe 30.04.2022.

    Kakav deda takav unuk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare