To je to što me zanima!

Pravom Harryju Potteru život postao pravi 'pakao'

Britanac Harry Potter ima čak i ožiljak na čelu, ali kaže da nije tako magično dijeliti ime s popularnim čarobnjakom iz knjiga spisateljice JK Rowling...
Vidi originalni članak

Poznati, policija i telefonske kompanije svakodnevno se rugaju Britancu Harryju Potteru (20) jer dijeli ime s popularnim fiktivnim čarobnjakom. Pravi Harry iz Portsmoutha rodio se 1989. godine. Imao je osam mirnih godina prije nego što je JK Rowling objavila knjigu 'Harry Potter i kamen mudraca'. Glumac Daniel Radcliffe (20) oživio je malog čarobnjaka. Harry Potter morao je čak svojoj djevojci Philippi Hall (18), dokazati da se zaista tako zove. Majka Tracey Shaw (47) nikada nije pomislila da će ime njezinog sina jednoga dana postati globalni fenomen.
- Moj život se potpuno promijenio. Na početku mi se činilo da je zgodno da imamo isto ime. Ali sada kao da je netko bacio kletvu na mene. Ponekad poželim da Rowling nikada nije uzela moje ime - rekao je Harry Potter.
Dosadilo mu je slušati ljudi kako govore 'Ti si čarobnjak Harry?'. S godinama je postalo strašno otrcano. Harry nema ni tako čaroban posao. Radi u banci Lloyds TSB. Jedini je zaposlenik koji se ne mora predstaviti punim imenom na telefon.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • todoric 23.10.2009.

    Britanac Harry Potter ima čak i ožiljak na čelu... Cemu ta recenica u uvodu????? o_O?

  • ladydi 23.10.2009.

    a možeš si mislit

  • Fichomir 23.10.2009.

    da, baš su slični, ono nemrem vjerovat, nisu ni slični, kakvi su ovo članci, nije on jedini Harry Potter na svijetu, našli su ih dosad barem 20 živih, a o mrtvima da ne pričam...

Komentiraj...
Vidi sve komentare