To je to što me zanima!

Preklinjao za milost: Uvjerili ga da je talac poludjelog taksista

Novinar portala Jalopnik Travis Okulski svojedobno je doveo u pitanje autentičnost viralnog videa Test Drive te je zbog toga kažnjen. Pogledajte kako su ga izbezumili
Vidi originalni članak

Okulskog su uvjerili da je žrtva pomahnitalog taksiste, bivšeg zatvorenika kojeg je uhvatila panika kada je policija od njega zatražila da zaustavi vozilo.

Srećom po njega, taj taksist je bio Jeff Gordon, profesionalni vozač trkaćih automobila i trostruki pobjednik čuvene utrke Daytone 500.

Gordon je, podsjetimo, prije godinu dana zasjao u reklami za Pepsi naziva Test Drive, no Okulski je doveo u pitanje materijal koji je gledateljima predstavljen kao podvala.

Prisjetite se što je to tada snimljeno i zašto su gledatelji reklamu nagradili s čak 40 milijuna klikova.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • kurcubic 02.03.2014.

    ni jedan ni drugi video nisu autenticni ,pa nemozete vi stavit covjeka u auto bez njegove suglasnosti i rizikovat ,ko garantira da se nece negdje prevrnut ,udarit u nesto ,pa desava se i najboljima ,tako da ove fore ja ne pusim ,reklama je odlicno osmisljena ,u dogovoru sa ovom dvojicom ,odnosno ova druga je smo nastavak i obojica su se suglasili i potpisali da sjedaju na svoju odgovornost

  • korisnik bez imena 28.02.2014.

    haha malo je falilo da ga ne napljuska :)

  • sakyosijek 28.02.2014.

    Ja mislim da su im se obojici gace napunile!Vozacu sve pohvale

Komentiraj...
Vidi sve komentare