To je to što me zanima!

Preko noći je postao najslavniji čovjek na svijetu jer ludo bulji

Identitet novog internetskog heroja još uvijek nije poznat, no pitanje je trenutka kad će mu mediji doznati ime i prezime, kada će i kome dati prvi intervju. Pogledajte ga
Vidi originalni članak

Još se ne zna tko je bradati mladić koji je u nedjelju buljio u kameru iza novinarke Erin Andrews, ali mirne duše možemo napisati da je u ovome trenutku najslavniji čovjek na svijetu, pravi internetski heroj.

Snimka njegove takozvane 'fotobombe' je pogledana više od milijun puta, i sve zato jer su ljudi oduševljeni njegovim izrazom lica koji je spoj jezivog i smiješnog.

Zafrkant je dospio na naslovnice gotovo svih uglednih portala, a naglo stečena slava mu se toliko svidjela da je u društvu istog prijatelja prije nekoliko sati napao opet.

Ovog se puta pojavio iza voditelja emisije Today, pa sada mnoga uredništva mole da im netko otkrije njihov identitet.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • henny 11.09.2013.

    .... očito da danas moraš biti potpuni idiot, i odmah si na svim naslovnicama i postaješ slavan, prestrašno..... tip izgleda totalno poremećen i ne kužim kako to može nekom biti zanimljivo, umjesto da je u nekoj umobolnici, on statira.........i još je heroj, a šta je sa pravim HEROJIMA........prestrašno :((

  • ShemaYisrael 11.09.2013.

    U ludnicu sa škiljavim debilom

  • Number 13 11.09.2013.

    M svi u kadru su u igri , totalno nariktano i neznam zakaj tolika strka

Komentiraj...
Vidi sve komentare