To je to što me zanima!

'Preveslao' zaštitare da bi papi Franji na ulici servirao - pizzu

Kada je čuo da papa Franjo dolazi u njegov rodni grad, Vincenzo Cacialli pomislio je samo jednu stvar - 'Papa mora probati moju pizzu!' Bio je uporan i na kraju uspio
Vidi originalni članak

Kada su nedavno Papu pitali koja je jedina negativna strana njegove funkcije, on je iskreno odgovorio da mu smeta jedino to što više ne može nesmetano otići na pizzu.

Kad Papa traži, Papa i dobije. Naime, Vincenzo Cacialli i Antonio Greco su mu ispekli pizzu, a Vincenzo mu ju je i dostavio u pothvatu koji je oduševio desetke tisuća ljudi diljem svijeta. Kada pogledate snimku biti će vam jasno i zašto. Antonio je čekao trenutak nepažnje Papinog securityja, približio se njegovom automobilu i isporučio mu željenu poslasticu.

Papa ju je s radošću primio i još jednom potvrdio da se radi o jednostavnom čovjeku bliskom ljudima i uvijek spremnom na dobru šalu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • morenocro 31.03.2015.

    jedinstven narod,mislim na Napolitance,čudo od ljudi!

  • Lun@ 777 25.03.2015.

    Sad će mu porasti promet u piceriji. Svaka čast na hrabrosti. Nadam se da su dali Papi da jede picu . Ovaj Papa mi je najbolji do sada. Blizak narodu i stvarnosti. Samo da poživi.

  • madra 25.03.2015.

    S obzirom kako ga zastitari traljavo cuvaju,ne vidim im svrhu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare