To je to što me zanima!

Prijavio ga je preko MUP-ove aplikacije, neki ga napali: Tako su i 90-ih susjedi prijavljivali...

Stariji model Audija bio je parkiran na mjestu gdje je punjač za alektrične aute u Rugvici. Netko ga je prijavio preko MUP-ove aplikacije i prijava je prihvaćena. Jeste li vi nekoga ovako prijavili?
Vidi originalni članak

Preko MUP-ove aplikacije koja se može skinuti na bilo koji pametni telefon, građani mogu anonimno prijaviti slučaj policiji uz priloženu sliku ili video. Primjer jedne prihvaćene prijave objavila je Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Radi se o starijem modelu Audija koji je u Rugvici u okolici Zagreba stao na mjesto gdje se pune elktrična vozila. 

Ispod posta je preko stotinu komentara.  Neki od njih ne odobravaju ovakve prijave.

- Sve se vraća. Sjetite se kad je netko prijavljivao susjeda u bivšim državama i kako se na to gledalo početkom 90-ih, a sad to postaje kao dobro i poželjno ponašanje - napisao je netko u komentaru.

Drugi smatraju da je to dobra stvar.

- Ja sam prijavio policajca koji je s privatnim autom nepropisno parkirao i dobio je kaznu - piše drugi.

Treći tvrde da su više puta prijavljivali, ali da nikad nikome nije došla kazna - napisao je.

Što vi kažete? Biste li prijavili nekoga ovako?

 
Idi na 24sata

Komentari 161

  • Zg90 09.04.2024.

    Najbolje je bilo 1991-1995 netko zove VRSK-a netko ZNG-e bilo je i UNPROFOR-a🤣🤣🤣

  • 09.04.2024.

    Na onu stvar mi idu seratori kojima je svaka prijava drukanje. To su isti oni koji ne poštuju niti jedno pravilo, ali noktima i zubima će se boriti i za najmanje pravo ili privilegiju. Utopili bi drugog u kapi vode da mogu . Drksoni najobičniji primitivni.

  • Poželjan 09.04.2024.

    S posebnim zadovoljstvom prijavljujem parkirane koji zatvore nogostup, pješački prijelaz i koji parkiraju na mjesto za invalide. Nije me po tom pitanju briga za ničije mišljenje, a dali im stiže kazna to je do policije 

Komentiraj...
Vidi sve komentare