To je to što me zanima!

Prodaje svu odjeću od bivšeg na eBayu, a reklamira je gola

Svakom kupcu s eBaya djevojka je obećala 'osobnu' zahvalu i sliku koja još nije objavljena. Prodala je do sada 21 komad odjeće, a sljedeći su božićni pokloni
Vidi originalni članak

Amerikanka (26) iz Boca Ratona slikala se s komadima odjeće bivšeg varljivog dečka i prodaje ih na eBayu. Djevojka, koja se na Facebooku predstavlja kao Taylor Morgan i ne želi otkriti svoj pravi identitet, tvrdi kako je već zaradila 1000 dolara (5400 kuna). Kariranu košulju, vrijednu 49 dolara (265 kuna), prodala je za 87,50 (470 kuna) nakon 33 ponude u jednom popodnevu. Svakom kupcu obećala je 'osobnu' zahvalu i sliku koja nije objavljena. Do sada je prodala 21 komad odjeće i nastavit će do god bude ponuđača. 

Dečka, s kojim je bila u vezi pet godina, izbacila je iz kuće nakon što je prijatelj otkrio da je vara.

- Na početku sam se nadala kako ću mu privući pažnju da mi se vrati, ali sada više ne mislim tako. Zabavno je! Na neki način mi pomaže i oslobađa me. Ipak, čula sam da je na....n i uživam u tome - rekla je za Daily Mail. Taylor dnevno primi 500 mailova podrške iz cijelog svijeta od žena, ali i muškaraca. Nakon što proda svu odjeću, stavit će na aukciju božićne poklone koje je dobila od njega.

- Ja sam nas uzdržavala pet godina i vjerovala sam u njega. Sada vidim da je on samo neradnik - dodala je Taylor.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_53681 05.03.2011.

    NE REKLAMIRA JE NEGO JE PROMOVIRA!! Reklamirati - vračati proizvod ili uslugu zbog mane i(li) nedostatka i tražeći povrat novaca PROMOVIRATI - istaknuti najbolje karakteristike proizvoda.. dakle, proizvod se promovira (ako želimo istaknuti karakteristike) ako ne vjerujete, pitajte bilo kojeg komercijalista, ekonomista ili jezikoslovca..

  • HeartBeat 04.03.2011.

    Zivimo u dobu gdje s*ks sve prodaje

  • nyc 04.03.2011.

    a ku*******

Komentiraj...
Vidi sve komentare