To je to što me zanima!

Profesionalni zavodnik: U prevari 'uhvatio' 145 žena

Bogati muškarci Ryanu (23) plaćaju da otkrije jesu li njihove žene nevjerne. Sve te žene starije su od 40 godina. Zaradi i do 80.000 kn po ženi
Vidi originalni članak

Britanac Ryan Gardener (23) zarađuje godišnje oko 480.000 kuna jer spava sa starijim ženama. Njihovi muževim Ryan plaćaju da ih zavede i među njima razotkrije one sklone prevari. Ryan već dvije godine radi kao profesionalni zavodnik. U prevari je uhvatio 145 žena, a s 50 je spavao.
- Starije žene smatraju me privlačnim. Posebno im se sviđa moj dječački, nevini izgled i smisao za humor - kaže Ryan. Klijenti su mu većinom uspješni, poslovni muškarci, koji rade previše, a njihove su supruge same doma pa su sklone prevari. Njegovo zavođenje uvijek snima kamera. Ako muškarci žele da Ryan ide do kraja onda plaćaju više. To ih može koštati i do 80.000 kuna. Ryan za sebe kaže kako nije muška prostitutka.
- Ne prodajem svoje tijelo i ne plaćaju mi za seks. Moj je posao da kao tajni zavodnik učinim sve što je u mojoj moći da razotkrijem prevarantice i nevjernice. Agencija ima stroga pravila, tako primjerice, ne smijem zavoditi pijanu ženu i njoj predlagati seks - priča Ryan. Žene koje zavodi većinom su starije od 40 godina te se zbog muževa posla osjećaju usamljeno. Sa sobom uvijek nosi kondome, skriveni mikrofon, kameru i prijateljski osmijeh.

ŽENE JOJ PLAĆAJU DA SE SEKSA S NJIHOVIM MUŽEVIMA

Idi na 24sata

Komentari 8

  • bosnia_80 06.04.2010.

    nije ovo ni loše, kako na prvi pogled izgleda...ako ovakvih agencija bude više (a siguran sam da će ih uskoro biti na svakom ćošku) to bi moglo djelovati kao dobra prevencija..Jer svaka ona žena ili muškarac koji su u dilemi i koji se dvoume da li prevarit ili ne prevarit partnera, TRIPUT će razmislit prije nego što to učine:) Razlog jasan, nikad neće biti sigurni ko je onaj ko ih pokušava zavesti, uvijek će se pitat jel\' to možda zaposlenik neke agencije

  • user_45463 06.04.2010.

    Profesionalni zavodnik, nudim diskreciju i zajamčen uspjeh! Zavodim žene od 20 do 50 godina. Obratite se s povjerenjem!

  • LowRider 06.04.2010.

    Podsjeća me na izjavu od Majice Morales koja se isto ne ku*va,nego dobiva skupe poklone za seks! \"Legalna prostitucija\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare