To je to što me zanima!

Progutao dijamant da ga skrije, policija ga prisilila na rendgen

Dva lopova u restoranu su 'pokupila' torbu Britanke koja je nestanak prijavila policiji. Ubrzo su pronašli lopove s torbom u kojoj je bio novac privjesak, ali ne i dijamant
Vidi originalni članak

Muškarac koji je od jedne Britanke ukrao dijamantni privjesak vrijedan 86.000 kuna progutao ga je kako bi ga sakrio od policije, piše Daily Mail. Britanka je ušla u restoran u Marbelli i torbu spustila na pod. Jedan od dvojice lopova, za koje policija kaže da su bili ukusno odjeveni, uzeo je torbu u kojoj je bio dijamant i ostali nakit te 17.000 kuna u gotovini te išetao iz restorana. Žena je ubrzo primijetila da je torba nestala. Nekoliko sati kasnije policija je u redovnoj kontroli zaustavila vozilo i u njemu našla četvoricu muškaraca s kriminalnim dosjeima. U vozilu je bila ukradena torba s novcem i privjeskom, ali nije bilo dijamanta. 

- Tijekom pretrage policajac je primijetio da je jedan od četvorice lopova stavio nešto u usta. To što je učinio i činjenica da smo našli privjesak bez dijamanta nagnala nas je na misao da ga je možda progutao - rekao je policajac. Dvojicu su ih uhitili i 'gutača' prisilili na rendgensko snimanje. 

- Dijamant mu je bio u trbuhu, pa više nije imao izbora nego priznati da ga je progutao - rekao je policajac. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare