To je to što me zanima!

Prosidba u Međimurju: Požare ugasili, a ljubav se rasplamsala

Mihael Grbavec je prosidbu odlučio organizirati na ovakav način jer su oboje 'cijeli život povezani s vatrogascima, koji su ih pratili do sada i pratit će ih do kraja života...'
Vidi originalni članak

Proglašenje pobjednika na vatrogasnom natjecanju 5. Kupa Vratišinec za podmladak i mladež u Međimurju ostat će upamćeno po nesvakidašnjem događaju - filmskoj prosidbi.

Nakon himne i pozdravnog govora, zapovjednik i predsjednik Općinskog vijeća Mihael Grbavec je red okupljenima zaprosio svoju dugogodišnju djevojku Antoniju Perčić.

 -Trudio sam se da sve prođe u tajnosti, tako da Antonija nije znala do samog kraja što se događa. Na razglas je počela svirati pjesma 'Kad nekoga voliš' Jacquesa Houdeka, a ekipa pomlatka DVD Vratišinec nosila je balone s porukom 'Will you marry me' prema pomalo šokiranoj Antoniji - ispričao je Mihael za Međimurske novine

Planiraju vjenčanje za sljedeću godinu

Mihael je potom došao s prstenom i objasnio Antoniji, inače vatrogasnoj časnici i blagajnici DVD-a da je prosidbu odlučio upriličiti na ovakav način pred svim ovim ljudima jer su povezani s vatrogascima, koji su ih pratili do sada i pratit će ih ostatak života. 

VIDEO: POD BENGALKAMA Romantika na mostarski način: Zaprosio djevojku na stadionu

- Hoćeš li provesti taj ostatak života sa mnom? - upitao je Mihael Antoniju, pritom kleknuvši pred nju. 

PUTNICI ZAPLJESKALI Pilot putnike upoznao s letom pa zaprosio djevojku stjuardesu

Presretna Antonija je pristala, a iako točan datum nije zakazan, svadba se planira za sljedeću godinu. Uzbuđeni budući mladenac za Međimurske novine je rekao da je sve počelo zaljubljenim pogledima, da bi se prava ljubav dogodila prije nekoliko godina. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 15.05.2018.

    Jako je lijepo 😎😎😎

  • vratina 15.05.2018.

    ma več su glupe ove farse pa heroji pa ovo pa ono pa i doktoru su heroji i policajci i medicinske sestre svi oni na svoj način spašavaju živote

  • Mthesecond 15.05.2018.

    "Hoćeš li provesti taj ostatak života sa mnom?" reče on i klekne pred nju....Jao,jao...Taj neće dobro proći...Haha...Al ajd,bude,nećemo kvariti atmosferu :)) Sve ok samo ta klečanja ne mogu shvatiti,prihvatiti...Tu,s tim nestaje sva muškost :)) Ajd da su neki vitezovi ko nekad u davna vremena,to je bilo prihvatljivo,to je bio običaj,al danas klečati pred ženama...to nema smisla .))

Komentiraj...
Vidi sve komentare