To je to što me zanima!

Prosuo led po podu pa 'pao' da uzme novac od osiguranja, ali...

Alexander Goldinsky, 57-godišnjak iz New Jerseyja zbog svojeg je pokušaja prijevare osiguravajuće tvrtke završio na naslovnicama svih medija u SAD-u jer su njegovu prijevaru snimile nadzorne kamere.
Vidi originalni članak

Nadajući se uživanju u novcu koji će mu, zbog ozljede na radnom mjestu isplatiti osiguravajuća tvrtka Alexander Goldinsky, građevinski radnik iz New Jerseyja, po podu je kafeterije rasuo kocke leda i onda legao čekajući da ga netko pronađe. Namjera mu je dakako bila da mu i kolege i osiguravajuće društvo povjeruju da je pao i pritom se ozlijedio. 

No, 57-godišnjak je previdio jedan vrlo bitan detalj - da su po njegovoj tvrtki postavljene nadzorne kamere koje su, između ostalog, vrlo pomno zabilježile i njegov 'pad'. 

Kada su u ruke osiguravajuće tvrtke došle nadzorne snimke, 57-godišnjak je uhićen te će biti izveden pred sud pod optužbom za pokušaj prijevare. 

Snimka njegovog pada se pak proširila društvenim mrežama pa ju pogledajte i sami:

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Maroje1 04.02.2019.

    Dobar je stari jer je legao oprezno. Uvijek me iznenadi kako ljudi zaborave da se danas sve snima, Big brother je na svakom koraku pa čak i u Zagrebu. Privatnost se krši na sve strane i nitko se više i ne buni. Orwell mora da je zadovoljan.

  • komilica 04.02.2019.

    Tako mu i treba. Koji glumac.

  • glinac 04.02.2019.

    Kakav som... Pa valjda prvo pogledaš okolo

Komentiraj...
Vidi sve komentare