24sata.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja.

Slažem se, nastavi surfati
To je to što me zanima!

'Prva nagrada i odmah auto': Sretni Mirko preuzeo Focusa

Sretni dobitnik Mirko Žibret otkrio nam je da je taman prodao svog Hyundai Getza te da mu je novi Ford Focus stigao kao naručen. Simpatični umirovljenik još uvijek ne vjeruje...
Vidi originalni članak

Stojim pred svojim novim automobilom i još uvijek ne vjerujem. Prva nagrada u životu i odmah automobil, to mora biti nevjerojatna sreća, rekao je odlično raspoloženi Mirko Žibret (77) iz Zagreba, dobitnik novog Ford Focusa.

Mirko je u prostorijama zagrebačkog prodajnog centra Grand Auto preuzeo svog novog limenog ljubimca, a na primopredaju je stigao u društvu sina Marka.

Iako je već duboko zakoračio u osmo desetljeće života, Mirko je i dalje aktivan vozač. Ipak, otkrio nam je tko će biti glavni za volanom.

- Sin će ipak voziti više od mene, s obzirom na to da svakodnevno putuje na posao. Meni će auto odlično doći za odlazak do grada na kavu i u trgovinu, rekao je Mirko, koji je dosad u našim nagradnim igrama pokušavao i s drugim automobilima i s kuponima za gorivo, a isplatilo mu se u pravi čas. Naime, nedavno je prodao svog Hyundai Getza.

Otac i sin su nakon primopredaje sjeli u svoju novu 'makinu' i otišli je isprobati na zagrebački asfalt.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • gdejepecat 05.12.2017.

    Odlična nagrada, čestitke Mirko!

Komentiraj...
Vidi sve komentare