Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

'Prva nagrada i odmah auto': Sretni Mirko preuzeo Focusa

Sretni dobitnik Mirko Žibret otkrio nam je da je taman prodao svog Hyundai Getza te da mu je novi Ford Focus stigao kao naručen. Simpatični umirovljenik još uvijek ne vjeruje...

Primopredaja Ford Focusa
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1 komentara

Stojim pred svojim novim automobilom i još uvijek ne vjerujem. Prva nagrada u životu i odmah automobil, to mora biti nevjerojatna sreća, rekao je odlično raspoloženi Mirko Žibret (77) iz Zagreba, dobitnik novog Ford Focusa.

Mirko je u prostorijama zagrebačkog prodajnog centra Grand Auto preuzeo svog novog limenog ljubimca, a na primopredaju je stigao u društvu sina Marka.

Primopredaja Ford Focusa | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Iako je već duboko zakoračio u osmo desetljeće života, Mirko je i dalje aktivan vozač. Ipak, otkrio nam je tko će biti glavni za volanom.

- Sin će ipak voziti više od mene, s obzirom na to da svakodnevno putuje na posao. Meni će auto odlično doći za odlazak do grada na kavu i u trgovinu, rekao je Mirko, koji je dosad u našim nagradnim igrama pokušavao i s drugim automobilima i s kuponima za gorivo, a isplatilo mu se u pravi čas. Naime, nedavno je prodao svog Hyundai Getza.

Primopredaja Ford Focusa | Autor: Igor Kralj/PIXSELL Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Otac i sin su nakon primopredaje sjeli u svoju novu 'makinu' i otišli je isprobati na zagrebački asfalt.

Tema: Igra bez granica!

Možda vas zanima i ovo:
Message