To je to što me zanima!

Prvi bračni seks odradili usred parka, ni policija ih nije smetala

Mladenci se nisu dali smesti čak niti kada su policajci parkirali vozilo točno do njih te su sa seksom prekinuli tek kad su momci u modrim uniformama postali nervozni
Vidi originalni članak

Nedugo nakon što su u srijedu u večernjim satima izgovorili sudbonosno da i razmijenili prstenje, Miaya (31) i Saint Ramirez (23) završili su iza rešetaka zatvora okruga Scotts Bluff, Nebraska, jer su prvi bračni seks odlučili odraditi u parku ispod drveta.

Razuzdani mladenci se nisu dali smesti čak niti kada su policajci parkirali vozilo točno do njih te su sa seksom prekinuli tek kada su momci u uniformama postali nervozni jer su ih morali moljakati da se zaustave.

Štoviše, mladence nije uzrujala niti činjenica što se samo dvadesetak metara dalje u parku igra Miayina petogodišnja kćer, te će im sada biti potrebna sva diplomacija ovog svijeta ispred suca.

Naime, prijeti im do šest mjeseci zatvora ukoliko budu proglašeni krivima zbog nedoličnog ponašanja na javnom mjestu.

Idi na 24sata

Komentari 43

  • HRVAT ALI PRAVI 20.07.2013.

    Neeeeee nema toga pri nam ma kaki?????????

  • 2xklik 19.07.2013.

    naravno da su policajci bili nervozni kad je mladoženja odužio akciju, naravno bio je red za cekati ..prvo kum ,pa mladoženja a policajci stali u red i mislili da ce i oni umoćiti....

  • Palamudan 18.07.2013.

    zatim su se nastavili u zatvoru prašit

Komentiraj...
Vidi sve komentare