To je to što me zanima!

Psić koji voli putovati: Gizmo se satima vozio bez karte...

PSEĆA AVANTURA: Mješanac Gizmo ispratio je gazdu pa je, umjesto kući, ušetao u autobus. Nitko nije primijetio. Vozač Zlatko nije ga htio izbaciti na zimu. Stavio ga je u kutiju i podijelio s njim užinu
Vidi originalni članak

Pravu malu avanturu doživio je pekinezer Gizmo, koji je u četvrtak ušao u Panturistov autobus u Valpovu. Bio je zapravo nezadovoljan što ga je gazda Davor Ileš tog jutra ostavio na kolodvoru i otišao raditi.

Gizmu se očito nije išlo kući, pa se poigrao s djecom na kolodvoru koja su čekala bus za Osijek. Kad su ušli u, Gizmo je pošao za njima.

- Pregledavao sam putničke karte, naplaćivao ih i promaknuo mi je psić. Tek sam kraj Petrijevaca primijetio da mi nešto malo hoda sredinom busa, između putnika. Pitao sam ih je li to nečiji pas, ali oni su rekli da nije - priča Zlatko Posavec (47) iz Osijeka, vozač Panturistova autobusa na liniji Valpovo - Osijek. Dodao je kako je psić bio vrlo umiljat, pa ga nije imao srca izbaciti iz busa na minus 20 stupnjeva.

- Uzeo sam ga k sebi, nabavio sam mu malu kutiju u koju sam ga stavio. Iz nje je virkao na prozor i vrata mašući repom i pozdravljajući putnike. Činilo se da uživa - kaže Zlatko, koji je sa psićem podijelio i hot-dog.

Nakon četiri sata vožnje, tijekom kojih je Gizmo otkrio Bizovac, Samatovce, Satnicu i Beliće, vozač je nazvao lokalni radio te objavio da je našao psića. Odmah se javio vlasnik koji kaže da to Gizmu nije prvi izlet: “Jednom je na tjedan dana samo odšetao za ljudima koji su ga pomazili. Inače me često prati na kolodvor i sam se vrati kući”.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • jele112 04.03.2018.

    Gizmo legenda! Presladak jeee😍😍! Ko bi imao srca izbaciti ga van??

  • rossi2011 04.03.2018.

    bravo za vozača, a vlasnik peseka bi ga moral ipak bolje paziti

  • 04.03.2018.

    kazna za neodgovornog vlasnika!!! danas je gizmo, sutra moze biti pit bul!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare