To je to što me zanima!

Putnici u sjevernokorejskom avionu mogu dobiti samo ovo...

Putujete zrakoplovom i taman ste ogladnjeli. Super, očekujete odličan obrok, fino pripremljen i serviran. U Sjevernoj Koreji je ipak malčice drugačija priča...
Vidi originalni članak

Sjeverna Koreja - država koja se toliko često spominje u medijima, a da se o njoj zna toliko malo. Jedan od primjera je njihova jedina aviokompanija Air Koryo, na čijem se meniju poslužuje tek jedno jelo - hamburger. Putnici tvrde da se uvijek poslužuje "kameno hladan s gumenim sirom".

Između ostalog, meso ima "nezanimljiv okus" i teško ga je identificirati, a kamoli pristojno prožvakati. Zanimljivo, ovaj hamburger je stekao kultni status i korisnici Air Koryja, uglavnom strani državljani, na društvenim mrežama pišu da ga je zapravo teško pojesti zbog neprivlačnog izgleda i lošeg okusa.

Njihovi zrakoplovi lete na nekoliko ruta unutar Sjeverne Koreje, a prema inozemstvu imaju samo četiri odredišta. Tri su u Kini - Šangaj, Peking i Shenyang, dok je četvrto odredište u Rusiji i riječ je o njihovoj sibirskoj luci Vladivostoku. Inače, Air Koryo već dulje vrijeme čvrsto drži neslavnu titulu najgore putničke kompanije na svijetu.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • LinoPugliari 29.04.2017.

    Širenje laži i dezinfomacija. Pročitajte iskustva ljudi koji su letili s Air Koryo-m: http://www.airlinequality.com/airline-reviews/air-koryo/

  • ginkoforte 29.04.2017.

    u sjevernoj koreji su svi isti, nema tamo da ekipa zivi po dvorcima

  • rashomonn 29.04.2017.

    U avionima je loša hrana ali zato restorani ne mogu leteti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare