To je to što me zanima!

Rabin, svećenik i gay ateist se skompali dok su pušili 'travu'

Svećenik, rabin i ateist odlučili su se zajedno napušiti i pričati o Bogu. I dok rabin i ateist imaju određenog iskustva s pušenjem marihuane, svećenik je zadnji put pušio još u srednjoj školi
Vidi originalni članak

Prezabavan trio našao se pred kamerom uz bong i hrpu dobre volje. Rabin je priznao da je prije konzumirao marihuanu, ateist je uz smijeh rekao da je zadnji put pušio prije sat vremena, a svećenik u davnim srednjoškolskim danima.

Pet minuta nakon što su probali pušiti na bong svaki je dobio vlastiti 'joint' i uživao, a deset minuta nakon toga svećenik je priznao da je počeo "nešto osjećati" i imao problema s kašljem.

Kako je vrijeme prolazilo, razgovor je postajao opušteniji pa je ateist priznao da je imao probleme u katoličkoj školi jer je bio otvoren po pitanju svoje homoseksualnosti. Rekao je da je počeo istraživati i shvatio da se ne može osloniti na jednu osobu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Zvuči izlizano, ali božja istina i ljepota za mene su jači nego bilo što drugo, rekao je svećenik, a rabin je savjetovao ateista.

- Sve to što radiš i govoriš ipak govori o tvojoj vjeri. Ti imaš neku vjeru u svijet i svemir. Možda to ne zoveš "Bog", ali nešto je u tebi što vjeruje u duhovnu stranu. Kad vidim tvoje lice, vidim božje lice, rekao mu je.

Nakon 50 minuta protagonisti su priznali jedan drugome da žele biti prijatelji, a tijekom snimanja čak su jedan drugog posvetili pepelom. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 17.03.2017.

    lol

  • ales 17.03.2017.

    reklamira se opojna droga, to nije ok. marihuana je zlo koje konzumiraju mahom ljevičari sa FFZGa i slični.

  • roundtrain 17.03.2017.

    Bilo bi im bolje da su popili litru vina, svaki!

Komentiraj...
Vidi sve komentare