To je to što me zanima!

Račun za četiri kave prava sitnica: tri milijuna kuna

Zaposlenik aukcijske kuće Chiswick, čekavši na aerodromu klijenta popio je četiri kave. Šokirao ga je račun koji je iznosio preko 3,4 milijuna kuna
Vidi originalni članak

Terri Patsalides (59) iz Londona (Velika Britanija) čekao je na Heathrow aerodromu Terminalu 5 klijenta iz Hong Konga. Čekanje prtljage se odužilo. Popio je četiri kave u Giraffe Juice baru.
- Kad sam dobio račun, rekao sam konobarici da je jako ljubazna, ali da je 90 tisuća funti (840 tisuća kuna) ipak malo previše za jednu kavu - rekao je Terri, zaposlen u Chiswick aukcijskoj kući.
Zacrvenila se vidjevši umjesto 112 kuna, 3,4 milijuna kuna.
- Bila je to kompjuterska greška. Račun je poništen i svi smo se dobro nasmijali - rekao je zaposlenik Giraffe Juice bara.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • katrica_tdi 31.03.2008.

    neda mi se registrirati,al reko za ovaj članak-moram... tri miljuna kuna? pise da je dobio racun za 90 000 funti-i to su onda sve 4kave,a ne to puta 4 jos....I zar se konobarica zacrvenila kad je vidjela racun od 112kuna umjesto 3,4milijuna (odnosno 840tisuca kuna) ili obrnuto?????? kad je vidjela racun za 3,4milijuna umjesto 112kuna......... jel Vi uopće pročitate to što napišete?

Komentiraj...
Vidi sve komentare