To je to što me zanima!

Rasplakao je sve: 'Ovo je moja kći, a evo što je prava magija...'

Nakon takvog impresivnog trika, žiriju showa Britain's Got Talent nije preostalo drugo nego da mađioničaru Marcu Spelmannu dodijele zlatni gumb i direktni prolazak dalje u showu...
Vidi originalni članak

Marc Spelmann zadivio je svijet nastupom u showu Britain's Got Talent. Ovaj mađioničar se na pozornici pojavio pun samopouzdanja, žiriju je podijelio flomaster, knjigu, Rubikovu kocku, bojice i karte te im zadao zadatke, a nakon toga se vratio na pozornicu i pokazao kako izgleda - 'prava magija'. 

Na videozidu počeo je video koji je otkrio da Marcova žena boluje od raka nakon što je uspjela zatrudnjeti poslije pet godina neuspješne umjetne oplodnje. Njihova kćerkica Isabella preživjela je kemoterapije kroz koje joj je majka prolazila te se rodila kao zdrava djevojčica. 

Dok su se na zidu vrtjele snimke malene Isabelle, publika i članovi žirija su plakali i oduševljeno gledali što se događa pred njima. Video koji je Marc prikazao snimio je prije dvije godine, a Isabella je u njemu uspjela pogoditi sve ono što je i žiri izabrao ili dobio iz stvari koje im je Marc podijelio na početku nastupa. 

Malo je reći da su svi, u žiriju, ali i u publici, ostali zatečeni. Nakon takvog impresivnog trika, nije preostalo drugo nego da Marcu dodijele zlatni gumb i direktni prolazak dalje u showu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Kashmir 17.04.2018.

    Ajme e! pa ovo mi je baš uljepšalo dan. Hvala! Ljubi vas Kash! 😘 Sad mogu gibat dalje! Adios!

  • gasdodaske2 16.04.2018.

    Možda se da dobar dio trika pojasniti.....Rubikova kocka u svakoj boji ima 9 "kockica", jel tako? A pazite ovo: na 3.11 vidi se na gornjoj plohi 5 žutih i na lijevoj bočnoj plohi 1 žuta, na 3.23 vidljiva je još 1 žuta, a na 8.44 vidljive su još 4 žute. Znači, na snimci možemo vidjeti ukupno 11 (jedanaest) žutih kockica (a max. moguće je 9), s tim što ona središnja nije vidljiva nigdje! Zaključak: u kutiji u kojoj sprema kocku nalazi se uzorak koji je djevojčica složila, pa se takav zalijepi na gornju plohu kocke, neovisno kako ju članica žirija promiješa. Kartu s likom pingvina spušta i namješta na vrh špila neovisno koju je članica žirija odabrala. Riječ hat (šešir) već je od ranije zaokružena u knjizi, te mađioničar zna na kojoj od stranica treba stati s tempom prelistavanjem (na x mjesta u knjizi ima zaokruženu baš tu riječ), a marker koji je dao članu žirija zapravo ne radi i ne označava ništa. Bojica? Na videu s curicom ima snimljenih više različitih verzija u kojima curica drži bojice raznih boja - ovisno o tomu koju boju odabere član žirija, on pušta određenu snimku. Nije tako teško, jelda?

  • gasdodaske2 16.04.2018.

    Solidan trik, makar se da objasniti: Rubikova kocka u svakoj boji ima 9 "kockica", jel tako? A pazite ovo: na 3.11 vidi se na gornjoj plohi 5 žutih i na lijevoj bočnoj plohi 1 žuta, na 3.23 vidljiva je još 1 žuta, a na 8.44 vidljive su još 4 žute. Znači, na snimci možemo vidjeti ukupno 11 (jedanaest) žutih kockica (a max. moguće je 9), s tim što ona središnja nije vidljiva nigdje! Zaključak: u kutiji u kojoj sprema kocku nalazi se uzorak koji je djevojčica složila, pa se takav zalijepi na gornju plohu kocke, neovisno kako ju članica žirija promiješa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare