To je to što me zanima!

Rastavljeni su, ali on još šalje čestitke i darove njihovom psu

Frankie je nastavio slaviti rođendan svojeg psa, šaljući mu čestitke i poklone. Nakon što se ova vijest počela širiti društvenim mrežama, na internetu je započela kampanja za pomirenje para..
Vidi originalni članak

Rebecca i Frankie Hernandez vjenčali su se 2012. i ubrzo usvojili psića Apolla. Čak i nakon što se par rastao 2015., Frankie je nastavio slaviti rođendan svojeg psa, šaljući mu čestitke i poklone. Nakon što se ova vijest počela širiti društvenim mrežama, na internetu je započela kampanja za pomirenje para.

Iako su neizmjerno voljeli Apola, mladi par je nakon godine dana braka počeo osjećati manjak ljubavi u vezi.

"Bili smo mladi; ne toliko zreli koliko smo mislili", rekla je Rebecca.


Par se rastao 2015. Apolo trenutačno živi s Rebeccom, ali se i dalje redovito viđa s vlasnikom, koji mu na njegov rođendan šalje čestitke i poklone.

Posljednja čestitka rasplakala je Rebeccu, koja je podijelila cijelu priču na društvenim mrežama. Od tada, Twitter je eksplodirao od komentara i želja da mladi bračni par ponovno bude zajedno. Pozornost koju je internet poklonio Apolu i njegovoj priči navela je Rebeccu na priznanje da , nakon što se priča proširila internetom, je provela dugo vrijeme u razgovoru s Frankiejem 

"Ovoliko mnogo nismo već dugo pričali. Čudno je kako nas ovakva stvar može zbližiti", navodi Rebecca.

Moć društvenih medija ili jednostavno, sudbina? Oba faktora igraju ulogu u raspirivanju ljubavnog plamena između ovog mladog para.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Tišina mora 24.04.2017.

    e zbilja -svašta!!! Jedno je voljeti svog kućnog ljubimca i brinuti se za njega a drugo je slati mu rođendanske čestitke?? sigurno ih čuva pas u nekom albumu i lista i čita...a i taj par isto je jaki neki kad je potreban javni apel preko društvene mreže da se pomire,zbilja zrelo i od tih ,,fanova" a i od tog ,,para"

  • IZY_2 22.04.2017.

    Bolesnik koji ne moze prihvatiti odbijanje pa salje psu cestitke a novinari cesljaju sve i od svega prave pricu,naravno prica ima ciljanu skupinu ljudi.... Najbitnije u cijeloj prici pas(bitno da je zbrinut dobro) a bolesnika uvijek bilo i biti ce...

  • mamita 21.04.2017.

    Znaci poslao je dvije cestitke? Wow!

Komentiraj...
Vidi sve komentare