To je to što me zanima!

'Ratzinger je liječio opsjednute demonima samim prisustvom'

Gabriel Amorth, slavni borac protiv Sotone, izjavio je da je Benedikt XVI. omogućio egzorcistima da budu dio nauka Katoličke crkve te im olakšao obavljanje obreda
Vidi originalni članak

Gabriel Amorth (86), priznat kao jedan od vodećih svjetskih egzorcista i predsjednik Međunarodne udruge egzorcista, istaknuo je Benedikta XVI. kao velikog borca protiv zla.

Amorth je napomenuo kako je Joseph Ratzinger omogućio egzorcistima da budu dio nauka Katoličke crkve te im olakšao obavljanje tog obreda.

Amorthu to nije prvi put da je Benedikta XVI. doveo u izravnu vezu s egzorcizmom, pa tako vrijedi podsjetiti na njegovu tvrdnju da je Papa na Trgu svetog Petra u svibnju 2009. godine izliječio opsjednute već samim svojim prisustvom.

- Čim se Papa pojavio, opsjednuti muškarci su se počeli bacati i udarati glavom o pod. Što im se više približavao, to su postajali nemirniji. Urlali su, pjenili se i škrgutali zubima. Tresli su se.

Kad ih je ugledao, smireno je podignuo ruku prema njima i blagoslovio ih, a muškarce je odgurnula jaka sila, kao da ih je netko udario. Odletjeli su tri metra unatrag i prestali urlati. Zaplakali su - napisao je u knjizi 'Posljednji egzorcist - moja borba sa Sotonom' Amorth.

Vrijedi se sjetiti i da je Amorth Ratzingera 2010. godine opisao kao divnog Papu, te kazao da upravo vrag stoji iza napada na njega i optužbama vezanim uz pedofiliju. 

Kazao je i to da je Papa svjestan da su neke njihove vatikanske kolege pripadnici sotonističkih sekti te da poduzima sve što je u njegovoj moći da tome stane na kraj.

Idi na 24sata

Komentari 334

  • genikameni 02.04.2013.

    vjerujem

  • azure 21.03.2013.

    bog i sotona su čvjekova svjest, a svetih ljudi nema a ponajmanje su pape bili, u povjesti bilo je papa koji su seksali se sa svojim kćerima i imali djecu, koji su ubijali ljude, imali bordele, mučili crnce etc... za to sve postoje povjesni spisi tako da ajmo se okaniti vjerskog fanatizma i gledati zlatno pravilo koji je iznad svih vjerskih zakona.

  • cmerehec 18.03.2013.

    Nista neobicno

Komentiraj...
Vidi sve komentare