To je to što me zanima!

Razbit ćemo Brazil tako da će se Andrija Jarak morati javiti!

Uvjeren sam da ćemo pobijediti Brazil jer je u svakom sportu najbitnija preparacija, a Niko Kovač se zasigurno sjajno preparirao. Čak je i Modrića ošišao da ga sakrije
Vidi originalni članak

Mišo Sorić, iznimno daroviti zafrkant koji se više puta istaknuo sjajnim imitacijama slavnih osoba, najavio je večerašnji nastup hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu protiv Brazila.

Kroz Sorića su o velikom ogledu govorili Miroslav Ćiro Blažević, Luka Modrić, Josip Šimunić, Zoran Mamić i Davor Gjenero, a glavnu je ulogu očekivano preuzeo "trener svih trenera".

- Uvjeren sam da ćemo pobijediti Brazil jer je u svakom sportu najbitnija preparacija, a ja sam siguran da se Niko Kovač dobro preparirao.

- Uostalom, sine, pazi što je on napravio. On je namjerno ošišao Luku Modrića ne bi li ga sakrio. Ma sine, to će biti takav masakr da će Andrija Jarak morati izvještavati sa stadiona! - bio je jasan 'Ćiro'.

Poslušajte što su rekli i ostali 'Sorićevi gosti'.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • VIC3148 16.06.2014.

    hahaha, drbo previse, al'ima i istine.L.Modric se zaista nije ni primjetio da igra.

  • tessa 10 12.06.2014.

    Od srca sam se nasmijala, hahaha, legenda.

  • Horvatin 12.06.2014.

    pesimisti zatvorite se! ostali nek ne dozvole i ne toleriraju komentare pesimista oko sebe, to se siri kao virus. pozitivne misli mogu pomjeriti brda i planine, zvuci kao fantastika ali je zaista tako. sa pozitivnim mislima idemo u pobjede ! svi za hrvatsku !

Komentiraj...
Vidi sve komentare