To je to što me zanima!

Rekao je da će zgradu koristiti kao crkvu, a otvorio seks klub

Klub imena "The Social Club" ili "Društveni klub" u vlasništvu je Alfreda Woodsa koji je od grada tražio najam zgrade kako bi ju mogao koristiti kao crkvu. Nitko nije ni sanjao da je to savršena varka
Vidi originalni članak

Gradski inspektori u Nashvilleu ostali su iznenađeni kada su u zgradi gdje je prijavljena crkva otkrili ni manje ni više nego - seks klub, piše Dailymail.

Alfred Woods je putem svoje tvrtke Freedom 4 All zatražio najam zgrade kako bi mogao ugostiti tzv. Centar ujedinjene družine. Radi se o katoličkom udruženju, a Woods je zgradu zatražio kako bi je koristili kao svojevrsnu crkvu. Sve je to Woods lijepo napisao i u prijavnici za najam, a nitko nije ni sanjao da je to samo varka. On je naime tamo osnovao klub imena "The Social Club" ili "Društveni klub".

U unajmljenoj zgradi organizirao je seksualna druženja i tzv. swing zabave u kojima parovi razmjenjuju partnere. Cijeli posao vodila je njegova nećakinja koja je i ranije posjećivala swingerske konferencije.

Česte posjete zgradi probudile su sumnju kod gradskih inspektora pa su odlučili istražiti stvar. Dva inspektora na tajnom zadatku platila su ulaz u "Društveni klub" i odmah zatekli trudnu ženu 'u akciji' sa još dva muškarca. Inspektori su u svom izvješću naveli kako je u zgradi tada bilo više od 100 osoba u raznim seksualnim igricama i voajerizmima.

- Svjedočili su seksualnim činovima i drugim činovima koji su pokazali da se zgrada ne koristi kao crkva," rekao je gradski upravnik Bill Herbert.

Grad je nakon toga tužio Woodsa i njegov "Društveni klub" jer ne obavljaju djelatnost navedenu u prijavnici, a puno je ozbiljnija tužba za prekršaj državnog zakona.

"Društveni klub" je naime bio udaljen manje od 300 metara od škole, a zakon savezne državi Tennessee, u kojoj se nalazi Nashville, propisuje da su seks klubovi dozvoljeni, ali smiju biti najmanje 300 metara udaljeni od škole ili crkve.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • čačic222 16.05.2017.

    i kaj je tu cudno svaka cast covjeku bar je nekaj korisno napravio za zajednicu

  • Mille_1 16.05.2017.

    Lik je legenda. Svatko doživljava vjeru na svoj način. Koliko sam shvatio sporna je samo udaljenost od škole. Da je umajmio zgradu jedan red dalje mogao i dalje propovjedati ljubav.

Komentiraj...
Vidi sve komentare