To je to što me zanima!

Rezao crvenu vrpcu i svečano otvorio bokseve za kontejnere

Kosovska Mitrovica: Simbolična ceremonija obavljena je u centru grada, a gradonačelnik općine Sjeverna Mitrovica napomenuo je da se ovime omogućava lakše odnošenje smeća
Vidi originalni članak

U Kosovskoj Mitrovici u ponedjeljak su otvoreni novi boksevi za kontejnere na 25 lokacija po gradu. Postavljeno je 15 kontejnera. No, ovdje ne bi bilo ništa neobično da povodom otvorenja nije upriličena  svečana ceremonija. Naime, gradonačelnik Sjeverne Mitrovice osjetio je potrebu da za ovu svečanost prereže i crvenu vrpcu, javlja Blic.rs

- Mislim da je ovo dokaz da počinje nova era upravljanja otpadom - rekla je glavna izvršna službenica općinske vlasti administracije Sjeverne Mitrovice, Adrijana Hodžić.

Simbolična ceremonija obavljena je u centru grada, a gradonačelnik Goran Rakić napomenuo je da se instaliranjem novih boksova za kontejnere omogućava lakše odnošenje smeća.

- Gradonačelnik Sjeverne Mitrovice, vatrogasac Goran Rakić, svečano otvorio kontejnere...SNS idioti - samo je jedan od komentara na Twitteru, gdje je fotografija izazvala lavinu reakcija.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Patton1203 23.05.2018.

    Nije daleko niti gradonačelnik Zagreba, tako da se nemamo čemu čuditi. On plazi po grobovima.

  • dopizdilomi 23.05.2018.

    Kasnite, naš Milanče odavno otvorio uz glasila i tv.

  • giovanni123 23.05.2018.

    ovo je vrh ..imam materijala za zezanje do kraja godine ..kraljevi ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare