To je to što me zanima!

Romantična večer iz pakla: U bazenu ih je napao - krokodil

Mladi par koji je uživao u sigurno vrlo skupo plaćenom bazenu u gradu Karibu u Zimbabveu sigurno nikad neće zaboraviti svoj godišnji odmor i to zbog krokodila kojemu je bilo vrijeme za večeru.
Vidi originalni članak

Zamislite scenu. Uživate u finom apartmanu daleko od posla, obaveza, a večer odlučite provesti u privatnom bazenu s voljenom osobom ispijajući pritom skupi šampanjac. I onda - bam, kao u nekolm jeftinom 'hororcu', napadne vas krokodil. Da, zaista zvuči kao još jedna 'lovačka priča', ali upravo se to dogodilo prije nekoliko dana u gradu Karibu u Zimbabveu

Snimku s nadzorne kamere na kojoj je zabilježen napad na YouTubeu je objavio korisnik pod nadimkom 'Zimbo88', a video je dosad pogledalo više od milijun i pol ljudi

Nasreću, radi se o mlađem krokodilu koji je, čini se, malo precijenio svoje lovačke sposobnosti, a mladi je par dosta brzo reagirao iako je djevojka vrlo lako mogla zaraditi koji ugriz. 

Mnogi su prstom uprli u muškarca koji je brže - bolje pobjegao iz bazena, a djevojku prepustio krokodilu, no zaista ga je teško kriviti jer ljudi na ovakve prijetnje reagiraju instinktivno - bježe.  

Nasreću, u blizini je bio još jedan muškarac koji je pohitao u pomoć djevojci kojeg je na kraju i uspio otjerati, a mladi je par prošao bez ikakvih ozljeda. Uostalom, snimku pogledajte i sami. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • plavo_more 06.11.2016.

    Reako bi Bosanac: prvi ju je napao sam se brani :-)

  • HencyFromHell 05.11.2016.

    Kad se malo bolje pogleda.. to se isti dečko vrati po curu

  • Mika75 03.11.2016.

    A vide dečka kukavice, ostavio bi curu da je krokodil pojede, nadam se da ga je odmah ostavila..

Komentiraj...
Vidi sve komentare