To je to što me zanima!

'Ružne žene nakon mojih čari postaju magneti za muškarce'

Britanac Kevin Carlyon (59) živi od čaranja i magije kojom, tvrdi, mnogima pomaže. Zahtjeve, kako kaže, zlih ljudi, ne obavlja jer se ne želi baviti crnom magijom
Vidi originalni članak

Vještac iz Hastingsa u Velikoj Britaniji pomaže ženama da postanu magnet za muškarce, 'pojačava' plodnost parova i pomaže im zanijeti, locira izgubljene kućne ljubimce i samcima pomaže da pronađu ljubav - i to sve korištenjem magije.

Britanac Kevin Carlyon (59) čaranjima i magijama pomaže klijentima, a bilo je i zahtjeva koji, kaže, previše ulaze u područje crne magije.

- Neki ljudi koji mi dođu su totalni luđaci pa se takvih pokušavam kloniti. Iznenadili biste se što pojedinci od mene traže. Upoznao sam zaista zle ljude koji su tražili da nekog ubijem pa čak i da kod žena izazovem pobačaj, no takvim se stvarima ne bavim - kaže Kevin.

'Ne čaramo goli oko krijesa'

Njegov je stan pun pomagala za čaranje, lubanji, pentagrama i kaleža, a u njegovu domu organizira druženja s još 20-ak vještica i vještaca. 

- Naši susreti su zabavni, unatoč predrasudama poput onih da orgijamo ili čaramo goli. Naš sustav vjerovanja temelji se na životu, ljubavi i rađanju, a ne golom plesu oko krijesa - kaže Kevin. 

Kao svi dobri vještaci, i Kevin ima mačku, 20-godišnju Dr. Fluff. Kaže kako mačka osjeća ako netko pati od boli i odmah sjeda na bolan dio tijela. Ona mu pomaže i u čaranju ako njegova supruga Sandie nije u blizini.

- Zvuči ludo, ali ako nemam žensko u blizini, mačka preuzima tu ulogu kako bi dobio ravnotežu muškog i ženskog. Oni su jednaki i jedno bez drugog nemaju snagu kakvu bi trebali - objašnjava Kevin.

Da ima moći otkrio je kao 5-godišnjak

Da ima neobične moći otkrio je još kao 5-godišnji dječak kada je u školi predviđao događaje koji su se sutradan zaista i događali pa su ga već tada smatrali čudakom. U pubertetu je proučavao knjige i vještičarenju i čaranju.

- Nisam točno znao što posjedujem, ali sam nešto osjećao. Morao sam naučiti to kontrolirati kako to ne bi kontroliralo mene - ispričao je za The Sun

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Mauritius 11.10.2017.

    Crna ili bila magija isti vrag...

  • --- DAVOR --- 11.10.2017.

    Lik liči na ženu a muškarce pretvara u magnet za žene! To je ironija!

  • JerkoKC 11.10.2017.

    Onda sredi Dalićku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare