To je to što me zanima!

SAD 'poludio' za crvima koji potiču erekciju, stoje 4500 kn

Crva koji je sličan dudovu svilcu nazvali su 'Himalajskom Viagrom'. Za prirodni lijek za impotenciju zainteresirani plaćaju oko 4500 kuna. Crvi ipak ne djeluju kao tablete
Vidi originalni članak

Stanovnici New Yorka su poludjeli za sušenim crvom koji navodno uspješno rješava problem impotencije. Crva koji je sličan dudovu svilcu nazvali su 'Himalajskom Viagrom'. Za prirodni lijek za impotenciju zainteresirani plaćaju oko 4500 kuna. Crv ne djeluje kao tableta da se odmah dobije erekcija, već ga je potrebno pojesti svako jutro uz neki od obroka koji se pojede za doručak. Od crva se može napraviti i čaj protiv impotencije. Nakon što cu 'čudesan' lijek otkrili koštao je tek oko 40 kuna, a danas je dosegnuo skoro cijenu zlata. 

- Ljudi koji ove crve prodaju uglavnom kupce ne obavijeste o svemu što taj crv uzrokuje u organizmu - rekao je Thomas Leung, vlasnik jedne kineske biljne ljekarne u New Yorku. Ovaj 'lijek' navodno u nekim slučajevima može biti više prokletstvo nego sreća ukoliko se jave nuspojave, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • PeneLope_2 04.11.2013.

    Eh, lako je osuđivat kad se nema sličnih problema, a da ima baš me zanima kog vraga bi progutali da bi vam crvić profunkcionirao ;-))))

  • Iskrena 08 23.01.2011.

    Ali stvarno na tom svijetu cudnih stvari...Istina kaka se kaze da moc mozga radi cuda...vidjeti cemo posljedice....crvi, bljak!!!

  • MinelSelman 22.01.2011.

    "med i oras" su zakon :))))))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare