To je to što me zanima!

Šake su letjele na sve strane: Dvije žene istukle ljubavnicu

Šokantan video pojavio se ovih dana na internetu, a prikazuje nekoliko žena koje tuku i vuku za kosu ženu u kupaćem kostimu. Žrtva je navodno spavala s njihovim muževima, a one su se odlučile osvetiti
Vidi originalni članak

Snimka dolazi iz malog sela na poluotoku Krimu, a prikazuje žene koje tuku navodnu ljubavnicu njihovih muževa. Dvije žene su prisilile "ljubavnicu" na hod srama tako što su je skinule, pretukle, pljuvale na nju i vukle je za kosu niz ulicu, prenosi Daily Mail.

Prolaznik, koji je svjedočio cijelom napadu, sve je snimio kamerom. Žene su se htjele osvetiti "preljubnici" koja je navodno spavala s njihovim muževima. Dok su je one tukle, muškarci su uživali gledajući cijeli prizor i nitko joj nije htio pomoći. Čak su i djeca gledala njen "hod srama" ulicom. 

Lokalni mediji navode da je jedna od žena bila trudna što je samo povećalo njenu ljutnju na ljubavnicu. Video je postao viralan odmah nakon postavljanja na društvene mreže, a nije poznato je li itko obavijestio lokalnu policiju.

Idi na 24sata

Komentari 217

  • samson101 11.07.2016.

    Kod nas je obrnuto. Muz se kolje sa zeninim ljubavnikom a ona uziva u borbi i na kraju otide s trecim a njih dvoje na kraju skupa za sankom sa suzama na licu

  • 08.07.2016.

    pa zar nisu debele poželjne? tu svakodnevno čitam u komentarima kako su normalne žene kosturi, štapovi i štatijaznam, a veličaju se debele. pa eto ti sad. a za ljubavnicu ću samo reći shame, shame, shame :)

  • kamila7 07.07.2016.

    i pas se uzbudio

Komentiraj...
Vidi sve komentare