To je to što me zanima!

Samohrana majka prva u bodybuildingu i ima 4 posla

Kim Byrne je instruktorica aerobika, savjetnica za ljepotu, kozmetičarka i pomoćnica ženi oboljeloj od multiple skleroze, te vježba tri sata na dan
Vidi originalni članak

Samohrana majka dvoje djece Kim Byrne (40) pobjednica je prvenstva u bodybuildingu u Velikoj Britaniji. Kim radi četiri posla, odgaja djecu, razvozi ih po školama i vanškolskim aktivnostima, drži domaćinstvo pod kontrolom i uz to sve svejedno svaki dan stigne vježbati po tri sata. kim će predstavljati Veliku Britaniju na svjetskom natjecanju u Njemačkoj, no kaže da su joj u životu najvažnije njene kćeri, Shannon (16) i Megan (9).
- Ja se moram prilagođavati curama i njihovom rasporedu, tako da je meni svaki dan drugačiji. Svakako dnevno napravim sat i po dizanja utega i sat kardiovaskularnih vježbi - kaže Kim iz Somerseta koja se ponekad diže rano ujutro da bi prije škole odradila dio treninga, a često usisava u ponoć. Tjedno odradi bar 45 sati kao instruktorica aerobika, savjetnica za ljepotu, kozmetičarka i pomoćnica ženi oboljeloj od multiple skleroze. Jedino nedjeljom ljenčari.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • karter 09.02.2010.

    Najjači su mi ovi koji se boje da se ne bi previše razjačali. Pa iz toga razloga ni ne počinju.

  • buca00 06.11.2009.

    svaka cast... ja ne mogu naci JEDAN posao, a ne cetiri...

  • Dakox 06.11.2009.

    Ovo je prava zena sve drzi pod kontrolom i jos te moze braniti od manijaka, palac gore xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare