Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Samohrana majka prva u bodybuildingu i ima 4 posla

Kim Byrne je instruktorica aerobika, savjetnica za ljepotu, kozmetičarka i pomoćnica ženi oboljeloj od multiple skleroze, te vježba tri sata na dan

SWNS
Foto: SWNS

Samohrana majka dvoje djece Kim Byrne (40) pobjednica je prvenstva u bodybuildingu u Velikoj Britaniji. Kim radi četiri posla, odgaja djecu, razvozi ih po školama i vanškolskim aktivnostima, drži domaćinstvo pod kontrolom i uz to sve svejedno svaki dan stigne vježbati po tri sata. kim će predstavljati Veliku Britaniju na svjetskom natjecanju u Njemačkoj, no kaže da su joj u životu najvažnije njene kćeri, Shannon (16) i Megan (9).
- Ja se moram prilagođavati curama i njihovom rasporedu, tako da je meni svaki dan drugačiji. Svakako dnevno napravim sat i po dizanja utega i sat kardiovaskularnih vježbi - kaže Kim iz Somerseta koja se ponekad diže rano ujutro da bi prije škole odradila dio treninga, a često usisava u ponoć. Tjedno odradi bar 45 sati kao instruktorica aerobika, savjetnica za ljepotu, kozmetičarka i pomoćnica ženi oboljeloj od multiple skleroze. Jedino nedjeljom ljenčari.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message