To je to što me zanima!

Samoprozvana 'seks vještica': Činima jačam ženama orgazme

Shaney Marie svoje klijente uči drevnim seks molitvama, erotskim plesovima te korištenju kristala i drugih seks igračaka za postizanje seksualnih vrhunaca. Posao iz Australije planira proširiti i na Europu
Vidi originalni članak

Novozelanđanka Shaney Marie (31) je samoprozvana seks vještica, specijalizirana u čarima za jačanje orgazama. 

Čaranjem i seksualnim vještičarenjem počela se baviti nakon što je napustila posao striptizete. Kaže da je na tom poslu otkrila kako muškarci često žude za dubljim seksualnim odnosima.

- Dok sam se bavila striptizom, često su mi prilazili muškarci koji su tražili dublji emotivni odnos kakav vani nisu mogli naći. Nekad su postojali erotski hramovi u kojima su mogli tražiti savjete za seksualni život i liječiti emotivne rane. Danas je to neprihvatljivo, ali postoje striptiz klubovi. Tamo se odvija igra moći jer muškarci objektiviziraju žene, ali i one njih objektiviziraju kroz njihove novčanike - kaže Shaney.

Smatra da više nema mjesta za čistu ljubav i ne postoji uzajamno poštovanje između spolova. Zato je, kaže, odlučila ponovno probuditi te drevne vještine. Svoje klijente uči drevnim seks molitvama, erotskim plesovima te korištenju kristala i drugih seks igračaka za postizanje seksualnih vrhunaca.

Posao iz Australije planira proširiti i na Europu, točnije Berlin, London, Amsterdam i Irsku.

Ako niste u prilici susresti se sa Shaney uživo, ne očajavajte - konzultirati se možete i putem Skypea.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Tigar 74 19.09.2017.

    "Smatra da nema više mjesta za čistu ljubav"...to je gradivo naučila u striptiz klubovima.. Kad tome pripoji onu:dobar izgovor zlata vrijedi... eto novog zanimanja!

  • 19.09.2017.

    Ćerce ojačaj ti sebi mozak lako ćeš za tuđi orgazam.

  • MOC JE U ZNANJU 19.09.2017.

    Dok je ovaca biće i vune . :-))))

Komentiraj...
Vidi sve komentare