To je to što me zanima!

Seksi sluškinje čiste, peru i kuhaju, ali se ne seksaju

Američka agencija nudi usluge čišćenja i kuhanja u drugačijem obliku. Oskudno odjevene 'najljepše žene Floride' oduševit će klijenta svojim umijećem
Vidi originalni članak

Gospoda koja su umorna od čišćenja, trebaju pomoć u kući, žele topli obrok nakon cjelodnevnog rada ili pratnju za neku promociju, naći će rješenje u američkoj firmi s Floride 'Eden's Maids R Us'. Vlasnica Nina Torres nudi usluge 15 seksi kućnih pomoćnica. Za samo 60 dolara (325 kuna) na sat oskudno odjevene mlade djevojke izglancat će sve prostorije stana. Odjevene u trikoe, haltere, mrežaste čarape čiste, kuhaju, rade koktele, poslužuju i zabavljaju, ali nema diranja i pogotovo seksa. Vlasnica garantira da će klijenti biti zadovoljni te da će opet zvati agenciju.

EGZOTIČNE SPREMAČICE RADE SVE SAMO NE PERU ZAHOD
Kanađanka Elise Skoglund otvorila je zabavni egzotični servis za čišćenje u kanadskom Edmontonu još prije dvije godine. Za samo 730 kuna po satu, seksi spremačica sve će pospremiti i pobrisati prašinu, ali zahod ne dira. Skoglund je objasnila kako su ionako oskudno odjevene i u štiklama te bi bilo ponižavajuće da kleknu na koljena i peru WC. Naglasila je kako firma nije eskort služba. Čistačice su profesionalke i ne skidaju odjeću. Svaka spremačica ima svoj alarm i zaštitara koji je vozi. Skoglund provjeri svakog klijenta prije nego što pošalje djevojku k njemu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • You Are A Towel! 16.04.2010.

    jel se moze to kod nas narucit, pa da avionom dode, al za istu cijenu. :)

  • Windir 16.04.2010.

    u naslovu piše:-\"ali se ne sexaju...\" ---> i to šta neće :D

  • HellbAni_1 16.04.2010.

    pogledao bas slike... niti jedna mi nije nis posebno.. sve neke s velikim guzicama

Komentiraj...
Vidi sve komentare