To je to što me zanima!

Seminar o zavođenju za dodatne bodove na faksu

Na predavanju o ljubavi gledaju se bljutavi filmovi, drži se za ruke i analiziraju se ljubavne pjesme. Studenti uče kako se postaviti u budućoj svađi
Vidi originalni članak

Singapurska vlada pokušava povečati natalitet zemlje. Studenti dva tehnička fakulteta mogu zaraditi ekstra bodove ako izaberu predmet ljubavi. Predavanje se sastoji od gledanja bljutavih filmova, držanja za ruke i analize ljubavnih pjesama.
- Profesorica kaže da ako me dečko gleda direktno u oči duže od pet sekundi, može značiti da mu se sviđam i da imam šanse. Vrlo je zanimljivo i puno sam toga naučila. Sad se znam nositi s bilo kakvim problemom koji bi se mogao pojaviti s mojim budućim dečkom - rekla je Isabel Seet (18), studentica strojarstva.
Pored ljubavi i seksa, kolegij se bavi i obiteljskim životom. Profesori su iz vladine agencije za upoznavanje parova koja je od 1984. godine vjenčala 33 tisuće ljudi. Ministar Yu-Foo Yee Shoon upozorio je mlade ljude da ne stavljaju karijeru prije osnivanja obitelji jer bi mogli predugo čekati. Ali, nije tako lako singapursku mladež zainteresirati za ljubav.
- Zahvaljujući kolegiju, popravio sam odnos s roditeljima, ali sam još uvijek samac. Mislim da je sada lakše naći djevojku, ali ju ne tražim. Želim se koncentrirati na fakultet - rekao je student Kamal Prakash.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare