To je to što me zanima!

Pa ovo je vez, ne parking: 'Ma znali su što rade, gledala sam kako čovjek parkira u plićak'

MA KAKVA PLIMA Znali su oni jako dobro što rade, gledala sam kad se jedan parkirao, more je bilo ove razine, rekla nam je čitateljica koja ih je fotografirala na plaži Galešnica kod Šibenika
Vidi originalni članak

Pa ovo je vez, ne parking, našalili su se mnogi kad su vidjeli genijalce koji su kod Šibenika parkirali skoro pa ravno u plićak?

Izgleda da su znali što rade. 

Parkirali su tamo gdje ostali smrtnici ne bi. 

- Ovo nije sređena plaža, ali je predivna i ima dosta ljudi. Treba doći rano ujutro da se nađe mjesta na parkingu. Od njih se nije moglo u more. Znali su što rade, gledala sam kad se jedan parkirao, more je bilo ove razine - rekla nam je čitateljica koja ih je fotografirala na plaži Galešnica kod Šibenika.

PRVI RED U MORU Genijalci u Šibeniku: 'Jesu li ovi parkirali ili peru aute mukte?!'

- A smijali smo se, što drugo? Ja sam gore parkirala, izašla sam iz auta kad ono, čovjek dolje parkira u more. Jedan je bio naš domaći, a drugi je bio stranac - dodaje čitateljica.

Fotografije su osvanule i na Facebook stranici 'Prometne zgode i nezgode', a ispod posta se našlo brojnih komentara. 

- Jesu li ovi parkirali ili peru aute mukte? - jedan je od komentara ispod posta, drugi je pak da je to sad 'Škoda Kajaq'. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • BrankoMihalić_1 10.08.2021.

    Seljacine

  • žgvacet 10.08.2021.

    Čobanjerosi

  • 09.08.2021.

    Pa mnogi se vole napeljati na plažu. Toga ima posvuda na Jadranu. Teško gospodi hodati 10-20 m od parkinga već direkt do obale

Komentiraj...
Vidi sve komentare