To je to što me zanima!

Sjećate se stana u Zagrebu od 14 m2? U Zadru prodaju još i manji. Cijena - 4000 eura m2

Cijenu je odredila vlasnica nekretnine te je i ona sama svjesna da je cijena pregovaračka i da je podložna korekciji, kaže agent o stanu u centru Zadra od 12 kvadrata. Stoji preko 415.000 kuna
Vidi originalni članak

Jučer smo pisali o stanu u centru Zagreba od 14 kvadrata koji se prodaje za 4000 eura po kvadratu. Pronašli smo i manji. U centru Zadra. Ima 12 kvadrata i cijena mu je 55.000 eura (preko 415.000 kuna).

Oglas je skupio do sada preko 1100 pregleda. 

Kontaktirali smo agenciju za prodaju nekretnina koja je i stavila ovaj oglas na njuškalo.

Na pitanje kako je definirana tolika cijena nekretnine dobili smo odgovor:

- Cijenu je odredila vlasnica nekretnine te je i ona sama svjesna da je cijena pregovaračka i da je podložna korekciji.

- Cjenovno odskače ili ne odskače, ovisi kako gledate na to. To je sami centar Zadra odnosno Kalelarga, a od toga nema većeg centra u Zadru. Prvi kat je i pogodno je za poslovni prostor tipa odvjetnički ured, tako da nije isključivo prodaja garsonijere kao takve u smislu stambenog prostora gdje ćeš sjesti i gledati televiziju, nego ima i druge potencijale. Priča je malo dublja od same cijene po kvadratu - rekao je agent.

OGLAS ZAPALIO MREŽE Prodaju stan od 14 kvadrata u Zagrebu. Kvadrat - 4000 eura. 'To je investicija. Brzo se isplati'

- Stan se sastoji od hodnika, kupaone s wc-om i sobe / dnevna soba. Idealno za turistički najam s mogućnošću dobrih prihoda ili prenamjena u ured - poslovni prostor. Prodaje se kompletno namješteno. Uredno vlasništvo - istaknuto je u oglasu.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • zdvana 23.03.2023.

    ma ko to kupi ima malog mozgojedca u glavi.Uglavnom taman za žohara ima mista.Užas.

  • matalan 17.04.2021.

    To nije ništa..znate li vi koliko vrijedi gledati more iz betoniranih plaža punih pizza cut pečenjara ,dreke prodavača čaplji i noćnih zavijanja pijanih turista iz vremena željezne ograde..pola grabus septikus slijeva se u more a blitvari mašu plavim zastavama..

  • 15.04.2021.

    Velika cijena se stavi da se ne proda

Komentiraj...
Vidi sve komentare