To je to što me zanima!

Sjekao se žiletom i lupao kamenom da ne ide raditi

Djevojka Stevena Reida (23) nije htjela lagati policiji, te je Britanac na kraju priznao policiji da se sam tukao kamenom po glavi i sjekao po licu
Vidi originalni članak

Britancu Stevenu Reidu (23) u četvrtak se nije dalo ići čistiti hotel. Pretukao je sam sebe kamenom i isjekao se žiletom. Zatim je pozvao policiju i rekao kako ga je netko napao na putu do posla. Na kraju je ipak priznao da je sve odglumio te su ga kaznili sa 850 kuna jer je 'zavlačio' policiju.
- Na putu na posao u Travelodge hotel izvukao je žilet iz džepa i rasjekao si lice više puta. Zatim je uzeo kamen s poda i izudarao se po glavi i tijelu. Došao je u policijsku postaju u Aberdeenu tvrdeći da su ga napala dvojica muškaraca - rekao je policajac Jim Craigen. Steven je u međuvremenu nazvao djevojku, no ona je odbila sudjelovati u njegovoj prevari ako ju kontaktira policija, te je Steven ipak na drugom ispitivanju priznao da je sve odglumio.
- Imao sam puno obiteljskih problema i jednostavno mi je sve postalo previše. Sada znam da je to bilo glupo. Jednostavno sam trebao nazvati hotel i reći da neću doći na posao - kaže Steven.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Krumpir 21.08.2009.

    hahahahhahaha koja budala XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare