To je to što me zanima!

Skoro ih pogazio, pa prijetio, a onda... Ma bolje da vidite sami

Motorista koji je snimio cijeli incident prvo je skoro pogazio vozač automobila, a nakon toga ga je i napao. A onda se pojavio i prvi motorist koji je skoro stradao
Vidi originalni članak

Kao što možete vidjeti i sami, početak snimke pokazuje automobil koji prelazi u drugu traku zbog pretjecanja. Neoprezni je vozač zbog toga skoro izazvao izravni sudar. Umjesto da se ispriča, neoprezni vozač automobila napao je motorista uz argument da u automobilu 'vozi djecu', kao da mu to daje opravdanje za divljačko ponašanje.

Usred svega na licu se mjesta pojavio prethodni motorist kojega je vozač skoro 'pokupio' i da... Ostatak ste vidjeli. Nasreću, nitko u cijelom kaosu nije ozlijeđen , kao što možete vidjeti u produženoj verziji snimke ispod teksta.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • Vatroslav Istinski 31.05.2015.

    Jeste naivni u ovom djelu amerike se vozi ljevom stranom kao u engleskoj i zato su motociklisti u krivu ovde a vozac s zgodnom zenom je u pravu

  • starscream_1 29.05.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • KozaRoza 29.05.2015.

    Postujem motoriste, pazim na njih i do sada sam naletila uvijek na pristojne, nadasve kulturne vozace; u Italiji ih zovu Centauri di strada. Kada ti se motorist zaustavi na zebri i pusti te sa klincima da prodjes meni je to visoki nivo prometne kulture.

Komentiraj...
Vidi sve komentare