To je to što me zanima!

Skuplja potpisane tetovaže zvijezda za Guinnessa

Steve Porter (41) na svome tijelu ima 24 tetovaže slavnih od kojih je pola potpisano. Čim dobije autogram, ide u tatoo salon da ga ovjekovječi
Vidi originalni članak

Steve Porter (41) iz Nottinghama želi s najviše potpisanih tetovaža slavnih ući u Guinnessovu knjigu rekorda. Ima ih 12, među kojima i Ozzyja Osbournea te Suzi Quatro. Ukupno Steve ima 24 tetovaže rock zvijezda i glumaca, a za pola tetovaža je uspio skupiti i autograme. U petak mu se na svoj portret potpisao i Alice Cooper, a Steve je odmah otišao u lokalni tatoo salon da ovjekovječi autogram. Prvu si je tetovirao Andreu Corr 1998. godine, a sljedećeg planira tetovirati Lemmyja iz benda Motorhead. Ima cijelu postavu Iron Maidena i portret Anastasie.
- U početku sam tetovirao žene zbog njihove ljepote. No onda sam se ipak okrenuo slavnima, i to onima koji su na neki način utjecali na mene. Kontaktirat ću Guinnessa da vidim koliko bi potpisanih tetovaža bilo dovoljno za rekord - kaže Steve. Neke zvijezde su mu odbile potpisati svoj portret poput glumca Anthonyja Heada iz serije 'Buffy, ubojica vampira' koji je reko da mu je sve to pomalo jezivo. Steveovoj djevojci tetovaže se sviđaju, no mama mu baš nije oduševljena.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • user_2858 08.12.2009.

    Strije po stomaku su odlične

  • buca00 08.12.2009.

    E nemaš pametnijeg posla...

  • anana 08.12.2009.

    ne znam sta je bizarnije... njegov izbor da tetovira poznate po sebi ili to sto ima curu?? vidi ga kakav je...

Komentiraj...
Vidi sve komentare